Nastali smo početkom devedesetih godina kao izvozno-uvozna tvrtka, među ostalim je prva u Hrvatsku distribuirala Tungsram žarulje.

U početku je to kao i u mnogim pričama krenulo iz male garaže i dostave autoprikolicom za svega par kupaca. S godinama su naši kupci rasli, a i njihov broj se povećavao pa je rasla i naša tvrtka, zapošljavamo još ljudi, kupujemo dostavna vozila i skladište.

Bavimo se profesionalnim projektiranje rasvjete i izrađujemo vlastita svjetlotehnička rješenja te izrađujemo kompletan projekat rasvjete sa ucrtanim mikrolokacijama rasvjetnih tijela u AutoCAD nacrt sa izradom legende svih rasvjetnih tijela. Izrađujemo u RELUX programu 3D vizualizacija interijera i eksterijera sa ucrtanim rasvjetnim tijelima, namještajem i elementima prostora.

Nudimo cijeli spektar usluga za unutarnje i vanjske svjetlosne projekte, procjenjujemo potrebe i funkcije, utvrđujemo kriterije rasvijetljenosti, specificiramo rasvjetna tijela i nudimo rasvjetna rješenja.

Naša je specijalnost kombiniranje kreativnosti sa kvalitetnim dizajnom i tehničkim karakteristikama. Surađujemo s arhitektima, dizajnerima interijera, graditeljima i inženjerima te direktno sa investitorima i klijentima.

Naša misija je jednostavna: osvijetliti prostore u kojima boravite i da unesemo život u njih! Možemo Vas opskrbiti sa jednom sijalicom, a možemo Vam osvijetliti kompletne domove, poslovne prostore, industrijske pogone, vanjske prostore,… bilo da trebate standardne, štedne, halogene, LED žarulje, fluorescentne cijevi, visokotlačne i specijalne žarulje, sve vrste svjetiljaka. Slobodni smo Vam ponuditi kompletnu ponudu svjetlosnih tijela poznatog proizvođača, svjetske korporacije GE-TUNGSRAM, a koje naša tvrtka uvozi i distribuira direktno na čitavo naše hrvatsko tržište, već punih 20 godina. Oko cijene se ne morate brinuti jer naša tvrtka ima pristupačne i veoma konkurentne cijene.

Zastupnici i partneri smo za Avolux, Brilum Grupa, Forma Lighting, Lug Lighting, Arkos Light, Artemide, Flos, Relco, Segno,  Vesoi, Lucente, Axo Light, TM Technologie, GE Lighting, Fabbian, Panzeri, Luci Italiane, BPM Lighting, Studio Italia Design, Lira Lighting…

U našem skladištu imamo široku ponudu svih vrsta izvora svjetlosti za kućanstva i profesionalnu primjenu u dovoljnim količinama za sve Vaše potrebe. Za sve vrste žarulja koje nemamo na lageru rok isporuke je vrlo kratak jer skladište punimo svaki tjedan.

Osim distribucije rasvjetnih tijela isporučujemo i kompletnu rasvjetu za izgradnju poslovnih i stambenih objekata: hotela, restorana, trgovačkih centara, stambenih zgrada, kuća, skladišta, proizvodnih hala, sportskih objekata…

 

Osnovni podatci o firmi:

• Naziv tvrtke: BY-PASS društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu na veliko , posredovanje i ostale usluge
• Skraćeni naziv tvrtke: BY-PASS d.o.o. Čakovec
• Sjedište tvrtke: Čakovec, Nikole Pavića 2
• Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački Sud u Varaždinu 
• Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: 070011652
• Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva: 450.000,00 kn
• Član uprave društva/likvidator: Kristijan Gomzi, Jurica Kutnjak
• Poslovna banka i IBAN broj računa: Privredna banka Zagreb d.d.  HR8423400091116009422 
• OIB društva: 27321707009
• Matični broj poslovnog subjekta prema NKD-u: 46.90