slide3

Bavimo se profesionalnim projektiranje rasvjete i izrađujemo vlastita svjetlotehnička rješenja te izrađujemo kompletan projekat rasvjete sa ucrtanim mikrolokacijama rasvjetnih tijela u AutoCAD nacrt sa izradom legende svih rasvjetnih tijela. Izrađujemo u RELUX programu 3D vizualizacija interijera i eksterijera sa ucrtanim rasvjetnim tijelima, namještajem i elementima prostora.

Nudimo cijeli spektar usluga za unutarnje i vanjske svjetlosne projekte, procjenjujemo potrebe i funkcije, utvrđujemo kriterije rasvijetljenosti, specificiramo rasvjetna tijela i nudimo rasvjetna rješenja.

Naša je specijalnost kombiniranje kreativnosti sa kvalitetnim dizajnom i tehničkim karakteristikama. Surađujemo s arhitektima, dizajnerima interijera, graditeljima i inženjerima te direktno sa investitorima i klijentima.

Projektom rasvjete obogaćujemo ostale elemente prostora, omogućavamo optimalnu iskoristivost prostora, dodajemo estetsku komponentu putem izbora rasvjetnih tijela, žarulja, boje svjetla…

Zahtjevi prilikom projektiranja rasvjete:

  •       namjena prostora određuje jakost i tip rasvjete
  •       biranjem najprikladnijeg svjetlosnog rješenja
  •       način ugradnje određuje geometrija prostora
  •       spuštanjem rasvjetnih tijela tamo gdje su potrebna
  •       uvažavanje budžeta

Izrađujemo kompletnu projektnu dokumentaciju koja uključuje projekte rasvjete,  svjetotehničke proračune, AutoCAD rješenja s detaljima ugradnje, specifikaciju rasvjete i ponudu.

Izradom projekta rasvjete može se smanjiti ukupna cijena projekta.