Stropna platna

 

Proizvodni program tvrtke Vecta Design

 

Što je Vecta Design?

Vecta Dizajn je prvi profesionalni proizvođač rastezljivih stropova u Estoniji. Tvrtka ima više od 10 godina iskustva te se uspješno bavi proizvodnjom, prodajom, instalacijom i servisom rastezljivih stropova na europskom tržištu i izvan Europske unije.

Vecta Design strop je izvrstan materijal, jer može biti montiran brzo i bez premještanja namještaja iz sobe. Strop je instaliran u jednom komadu i ugradnja je bez građevinskog otpada ili nereda.

Vecta Design stropovi su proizvedeni od PVC folije na koju je zavaren “harpun” po obodu. Za montažu prvo je potrebno fiksiranje posebnog aluminijskog profila, a zatim zagrijavanje Vecta Design platna do 50°C i istezanje te montiranje “harpuna” u aluminijski profil.
Iza Vecta Design stropa je moguće sakriti žice, ventilacijske sustave i još mnogo toga. Na površini stropa možete instalirati lampe, detektore dima, ventilacijske otvore itd.

Vecta Dizajn rastezljivi stropovi su dostupni u širokom rasponu boja i tekstura. Teksture su sjajni, mat, saten, transparentan i metalni. Sve teksture su prikladne za ispis slika u tvornici.

Svijet Vecta Design nudi vam neograničene mogućnosti, jedinstvena rješenja, oblike, površine – nekonvencionalne oblike u jedinstvenim uzorcima i boje / teksture kombinacije.

Moderno i funkcionalno rješenje. Označava vašu individualnost i osobnost. Vecta Design stropovi i zidovi će dodati jedinstvenost svim zatvorenim prostorima.
Savršeni dodatak bilo za dnevnu sobu, blagovaonicu, kuhinju, kupaonicu ili bilo koje drugo okruženje kao što su hoteli, restorani, poslovni i uredski prostori i mnogi drugi.

Mnogi poznati i međunarodni arhitektonski studiji su koriste Vecta Design tehnologije u svojim jedinstvenim i prestižnim projektima.

Vecta Dizajn rastezljivi stropovi su sigurni za korištenje u sobama s visokom vlagom.

Vecta Dizajn rastezljivi stropovi s težinom od samo 240 g / m2 su lakši od bilo koje druge vrste stropa na raspolaganju i stoga su smanjili opterećenje zgrade strukture. Vecta Dizajn rastezljivi stropovi su klasifikacije požara BS1D0 i BS2D0.

Vecta Design stropovi su instalirani u Europi više od 40 godina. Ovaj jedinstveni proizvod ima neograničenu trajnost i Vecta dizajn pruža 10 godina jamstva na svoje proizvode.

Vecta Design stropovi jednostavni su za održavanje i ne zahtijevaju dodatne popravke u budućnosti. Za čišćenje koristite krpe od mikrovlakana.